• > Artigos

  • > Notícias

  • > Entretenimento

  • > Informação

Blog

Pizzeria Grano & Oliva expande operações no Distrito Federal

Categoria: Gastronomia

/ 21 de agosto de 2020

Momento de expandir

Inaugurada em novembro de 2019, a Grano & Oliva Pizzeria tem data certa para iniciar a expansão das operações no segundo semestre de 2020. Em agosto, os sócios Andrei Prates, Guilherme De Sordi, Rodrigo Melo e Tarso Frota inauguraram a segunda unidade da pizzaria, no formato Dark Kitchen, no Setor de Indústrias Gráficas (SIG). Além disso, até o final do ano, a primeira unidade, localizada na 403 norte, também será ampliada.

O projeto da segunda unidade começou a ser estudado no início no ano, bem antes da pandemia causada pelo novo coronavírus se tornar um perigo real no Brasil e no Distrito Federal, contudo, em abril, quando a crise já estava instalada, os sócios decidiram acelerar o projeto.

“Apesar da queda no faturamento conseguimos adequar o nosso operacional e seguir com a expansão. Estamos focados em resultados futuros e temos ciência que, no decorrer da pandemia, não será uma fase de colheita contudo, estamos confiantes”, afirma Rodrigo que também é o chef da casa.

A novidade funcionará na quadra 8 do SIG e terá o mesmo cardápio da unidade Asa Norte, contudo, sua estrutura atenderá apenas a pedidos feitos via delivery, sem as portas abertas à população. As regiões contempladas no serviço de entrega são: Asa Sul, Sudoeste, Park Sul Cruzeiro e Octogonal. 

As chamadas Dark Kitchens (em tradução literal: cozinhas obscuras), são uma tendência com origem nos EUA e tiveram início após o crescimento dos aplicativos de entregas. Para facilitar o operacional e chegar a mais endereços, os empresários passaram a montar novas cozinhas em pontos estratégicos.

Inovações e qualidade no produto

Com nove meses de funcionamento, a Grano & Oliva Pizzeria caminha para se tornar a melhor pizzaria da capital. Com um cardápio requintado e o uso de produtos importados na composição dos sabores, o empreendimento conquista dia a dia o paladar de quem aprecia uma boa pizza.

A massa com fermentação de 48h é a base do sucesso. A maturação acontece em ambiente refrigerado, com temperatura controlada. Todo o processo a torna mais leve no momento da degustação pelo cliente e proporciona uma acidez que realça o sabor do recheio escolhido. Além da farinha de origem italiana, os queijos são artesanais e a charcutaria é de primeira linha para garantir a qualidade. 

Para Rodrigo Melo, que assina o cardápio do restaurante, a escolha apenas de sabores tradicionais na composição do menu foi proposital e teve o intuito de  manter a característica da pizza italiana.

“Recebemos a consultoria do chef-pizzaiolo paulistano Jaqueson Dichoff que nos ajudou a construir o que oferecemos na Grano & Oliva. Além da fermentação, foi dele a sugestão da hidratação que usamos na massa. São sabores tradicionais porém, campeões mundo afora”, explica.

Sobre a inspiração que deu origem ao negócio, Rodrigo relembra que ele e os sócios trouxeram muitas referências do exterior. 

“Provamos muitas novidades gastronômicas, entre elas algumas pizzas de fermentação natural durante as viagens que fizemos. Percebemos que a técnica era uma tendência no Brasil e apostamos na ideia. À exemplo temos o katchapuri (espécie de pastel recheado com queijo), que na Grano & Oliva utilizamos como base da sobremesa, foi um prato que provamos na Rússia. É um prato tradicional da Geórgia e logo que experimentei achei que seria perfeito para entradas e sobremesas. Batizamos carinhosamente de katcha e assim diferenciamos o produto do original”, pontua.

 

Serviço

Grano & Oliva (Asa Norte)

Endereço: CLN 403, Bloco E Loja 59 – Asa Norte

Pedidos (WhatsApp): (61) 3037-2147 

Horário de Funcionamento: de terça a domingo, das 18h às 23h

Instagram: @granoeolivapizzeria

 

Grano & Oliva (Dark Kitchen)

Endereço: Quadra 8, lote 2345, loja 06 – Zona Industrial

Pedidos (WhatsApp): (61) 3026 0206

Horário de Funcionamento: de terça a domingo, das 18h às 23h 

Instagram: @granoeolivapizzeria

 

1016
  57
AndreiPrates
assessoriadeimprensa
chef
comunicação
DarkKitchen
destakcomunicacao
distritofederal
Expancao
gastronomia
GastronomiaBrasilia
gastronomiabsb
GuilhermeDeSordi
Inovações
Negocios
pizzaria
PizzeriaGrano&Oliva
PizzeriaGranoEOliva
qualidade
RodrigoMelo
TarsoFrota

Comentários

  • gerald rende disse:

    You produce quality content, congratulations on this

    http://www.kasut.org

  • social hack disse:

    If you are going for best contents like I do, only go to see this web page all the time because it presents feature contents, thanks

    https://www.sosyalmedyaofisi.com/

  • Mary disse:

    Thanks so much for the blog post.Thanks Again. Great.

    http://maheir.com/

  • dublaj disse:

    I got this web site from my buddy who shared with me about this site and at the moment this time I am visiting this website and reading very informative articles at this place. Jeane Lydon Portwine

  • 123movies disse:

    Enak nih penjelasannya. Soalnya kebanyakan orang mikir yg berduit itu justru UMKM, bukan UKM. Padahal mah kebalikannya. Saya pun baru tahu itu pas zaman liputan dulu. Jadi, kalo UMKM itu condong ke modal mikro dan kecil, sedangkan UKM itu condong ke modal kecil dan menengah ke atas. Dee Kerwin Eadith

  • magnificent issues altogether, you simply won a new reader. What might you recommend in regards to your submit that you simply made a few days ago? Any positive? Chastity Maxy Ichabod

  • yabanci disse:

    Great blog here! Also your site loads up very fast! Wallis Weidar Merri

  • 1080p disse:

    Hallo. Ich wollte fragen wie viel Gramm wolle braucht man insgesamt? Gayle Meyer Colman

  • turkce disse:

    I have read so many articles or reviews about the blogger lovers but this piece of writing is in fact a pleasant paragraph, keep it up. Bernette Townsend Lydell

  • online disse:

    If youu wish for to obtain a great desal from this article then you have to apply such tecniques to your won web site. Felita Miguel Port

  • erotik disse:

    Reward yourself with these rings without being guilty. A piece that you can bring anywhere. Get an extra 10 discount, use code FIRST10OFF on the checkout page. Dee Dee Kaleb Flory

  • indirmeden disse:

    I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You are wonderful! Thanks! Esta Ford Annabal

  • turkce disse:

    I think you have noted some very interesting details, thanks for the post. Maiga Paulo Markson Konstance Mohandis Ellord

  • indirmeden disse:

    Hey there. I found your website by means of Google even as looking for a comparable subject, your web site got here up. It seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then. Issie Dagny Ulphia

  • erotik disse:

    Good blog post. I find out something a lot more challenging on different blog sites everyday. It will certainly constantly be boosting to check out web content from various other writers as well as practice a something from their store. I?d choose to make use of some with the content on my blog whether you don?t mind. Natually I?ll offer you a link on your internet blog site. Many thanks for sharing. Marty Tam Karp

  • erotik disse:

    Thanks so much. Lovely to have great comments from a fellow library-lover! Daune Shannon Brandais

  • erotik disse:

    Major thankies for the article. Really thank you! Really Cool. Rowe Burl Vivian

  • erotik disse:

    please check out the sites we adhere to, like this 1, as it represents our picks from the web Orsa Arel Sefton

  • yabanci disse:

    vegetta 777 como haceis para pder poner en primera persona en gta v online Joelie Mychal Bledsoe

  • erotik disse:

    Keep on writing because this is the kind of stuff we all need Biddy Augustus Harolda

  • erotik disse:

    Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you spending some time and energy to put this article together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile! Elladine Baily Poll

  • turkce disse:

    Hello there. I found your web site by means of Google at the same time as searching for a related topic, your web site got here up. It appears to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then. Yolande Meyer Akers

  • erotik disse:

    Hello there. I discovered your website by way of Google even as looking for a comparable topic, your website came up. It looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then. Fallon Ezequiel Elbertine

  • online disse:

    Paragraph writing is also a fun, if you be familiar with afterward you can write otherwise it is complicated to write. Juliet Cornall Sharai

  • turkce disse:

    I carry on listening to the news update speak about getting boundless online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you advise me please, where could i find some? Heloise Tab Yehudi

  • turkce disse:

    You are my intake , I possess few blogs and very sporadically run out from to brand. Dayna Llewellyn Lanam

  • turkce disse:

    I truly appreciate this article post. Really looking forward to read more. Much obliged. Sheena Bill Siegfried

  • erotik disse:

    A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot Almeda Terrel Selma

  • turkce disse:

    Well I really liked reading it. This subject provided by you is very practical for proper planning. Marlene Darby Benedikta

  • turkce disse:

    This was delicious! I added some cayenne pepper to give it a little punch. Definitely will make again! Eugenia Em Trumaine

  • erotik disse:

    I was reading some of your blog posts on this internet site and I believe this site is really informative! Keep on posting. Kirbee Rowen Arabel

  • Berniece disse:

    Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other websites?
    I have a blog based upon on the same topics you discuss and
    would love to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work.
    If you are even remotely interested, feel free to shoot
    me an email.

    Here is my site: https://www.shelldownload.org

  • Gfcmig disse:

    tadalafil 20 mg – tadalafil generic date canadian pharmacy tadalafil

  • Sue disse:

    I’m gone to tell my little brother, that he should also pay
    a quick visit this website on regular basis to get updated from hottest gossip.

    My webpage :: SHELL INDIR

  • Pilar disse:

    This is my first time visit at here and i am really impressed to read everthing at single place.

    My blog … antalyanin haber sitesi

  • Pearline disse:

    I was pretty pleased to discover this page. I wanted to thank you for ones time for this fantastic read!!
    I definitely enjoyed every part of it and i also have you book marked to see new stuff on your blog.

    Feel free to surf to my site: https://www.takip2018.com/

  • Puudpl disse:

    before and after finasteride – finasteridepls.com signs propecia is working

  • Bqeozq disse:

    propecia cvs – propecia shedding nebenwirkungen propecia

  • Fzzobv disse:

    buy tadalafil generic online – snafi tadalafil 20mg price in india discount tadalafil

  • Wcnxhk disse:

    dissertation writers online – http://boessay.com/ write paper online

  • Xyevnt disse:

    Dxcrpz – http://virviaga.com/ non prescription viagra

  • Oyszpi disse:

    Oyrszv – order provigil online Vqasfs veusgs

  • Gkqdzq disse:

    Ejrjzl – online pharmacy mexico Ntpypv ogqban

  • Oqjqgq disse:

    Vwkbbn – furosempi.com Kieywm xfyrod

  • Hiifyk disse:

    Oiecmp – diflucan 150 mg tablet Voqgsp uvccki

  • Fgdrei disse:

    Kmpwxq – best tadalafil tablet Ayvqnj njutfx

  • Sdvhwe disse:

    Rvzuuw – online sildenafil canada Qzhoss vxdfsa

  • Vebffj disse:

    Aruwtl – homework help history Uhsfgr qzprvx

  • DEIXAR UM COMENTÁRIO

    O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

    5 − 3 =

    Esse site utiliza o Akismet para reduzir spam. Aprenda como seus dados de comentários são processados.


    voltar ao topo